In een artikel van HR Praktijk van Arbobalans 2018 van TNO staat dat de psychosociale arbeidsbelasting en de burn-outklachten blijven toenemen. Tijd om na te denken over burn-out preventie!

Team Time Burn-out preventie coaching

Al jaren werken we d.m.v. coaching aan burn-out preventie. We houden mensen op de rails en er wordt voorkomen dat mensen uitvallen. Dit bespaart veel ellende voor de medewerkers en heel veel kosten voor de organisatie. (o.a. loon doorbetalen, ziektekosten, inhuur invalkrachten). Bovendien worden andere collega’s meer belast bij uitval.

Waar aan gewerkt wordt tijdens de coaching heeft zowel met werk-gerelateerde zaken als met persoonlijke situaties/vraagstukken te maken. De investering in een coachtraject burn-outpreventie weegt ruimschoots op tegen de kosten van mogelijke uitval van medewerkers.

Onze ervaring is dat er tijdens de coaching voornamelijk gewerkt wordt aan het versterken van de stevigheid, de weerbaarheid, het managen van energie, de zelf positionering en de zelfstandigheid. Ook is er aandacht voor o.a. het stoppen met JA zeggen tegen alles en iedereen, aan het geleefd worden en het bezig zijn met/voor anderen. Team Time Trainingen noemt dat “Persoonlijk Leiderschap vergroten“.

Meer weten over onze coaching mogelijkheden?

Nieuwsgierig wat een coachtraject inhoudt, kan bieden en oplevert? Wil je burnoutklachten van medewerkers en hoge kosten voor de organisatie voorkomen? Investeer dan in coaching voor medewerkers om weerbaarheid/stevigheid en zelfstandigheid te vergroten!

Persoonlijk Leiderschap helpt!

Voor meer informatie: ons kantoor is in Haarlem, bereikbaar via info@teamtime.nl en 06-53772232.

Coaching Burn-out preventie