Eigenaarschap laten zien

Als leidinggevende of HR professional slagvaardige teams en zowel hogere medewerkers- als klanttevredenheid realiseren? Initiatief en eigenaarschap laten zien zijn dan cruciaal om te verbeteren; benoemen wat er is, durven zeggen wat je vindt, denkt, vindt en voelt. Daar ligt vooral de focus op tijdens de trainingen. Daarbij ervaren deelnemers de ruimte en de veiligheid om te mogen zijn wie ze zijn, terwijl wij zonder omwegen diepere kwesties aanboren om resultaten en doelen te behalen.

Door bewust te worden van je eigen kracht en eigen verantwoordelijkheid bouwen deelnemers een sterk fundament en staan zij geankerd in een voortdurend veranderende omgeving. Hierdoor ben je beter in staat om jezelf neer te zetten, in je team, de organisatie en in de wereld. Ook kan je makkelijker lastige kwesties bespreekbaar maken en boodschappen duidelijker over brengen.

Je kunt altijd kiezen

We laten iedereen zien en ervaren dat je niet altijd kunt kiezen wat er gebeurt, maar dat je wel altijd kunt kiezen voor wat je ermee doet. Dat doen wij met intensieve sessies vol interactie en fysieke en mentale opdrachten die voor veel deelnemers een lifetime experience zijn.

Wij werken aan nieuw inzicht en bewustzijn en bieden direct toepasbare methoden om gerichter en actiever om te gaan met verantwoordelijkheid nemen. Met behulp van een handig en direct bruikbaar instrument én de 4 Natuurelementen zetten wij medewerkers, managers en teams in hun kracht en in beweging. Team Time Trainingen is een vertrouwde partner voor (incompany-) trainingen, cultuurveranderingstrajecten, veranderingsvraagstukken en nazorg. Kijk op onze klanten om te zien waar wij dit gedaan hebben.

Meer weten over hoe bewuster eigenaarschap te laten zien? Neem direct contact op voor meer informatie.