incompany trainingen

Wij verzorgen al meer dan 20 jaar incompanytrainingen voor middelgrote en grote ondernemingen. De nadrukkelijke focus op de praktijk en omstandigheden van de organisatie en de interactie onder collega’s maken incompanytraining tot het meest effectieve middel om verandering en verbetering te bewerkstelligen. Daarvoor beschikken wij over een breed palet aan technieken en methoden. De inzet bepalen wij in nauw overleg met jou als opdrachtgever.

Dit doen wij volgens een duidelijke aanpak. De eerste stap is een intakegesprek waarin wij onder andere behoeften en doelstellingen afstemmen. Vervolgens ontvang je een onderbouwde opzet van de training. Na opdracht bespreken we die nader en passen wij waar gewenst aan. Daarna werken wij alles uit en verzorgen wij de trainingen, waarbij wij je direct terugkoppeling geven na iedere sessie.

Na de eindtraining volgt een evaluatie en bekijken wij of er vervolgtrainingen nodig zijn. De laatste stap is het bewaken van implementatie door de deelnemers met vervolgdagen.

Met weten over incompanytrainingen? Neem direct contact op.