Best KNMvD lid,

We zullen meteen maar met de deur in huis vallen.

Heb je ook zo’n hekel aan die standaard communicatie en persoonlijke ontwikkelingstrainingen? Staren naar Powerpoint presentaties, passief aanhoren wat er verteld wordt, niet weten wat je ermee kan en blij zijn als het klaar is. Dat niet dus.

Maar wat dan wel?

Een afwisseling van heldere, praktische kaders; korte theoretische inleidingen en veel interactieve opdrachten. Vanaf het eerste moment wordt een appél gedaan op de actieve inzet van jou als deelnemer. Je krijgt concrete oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie. Ook ontvang je praktische handvatten mee om direct toe te passen in de praktijk. Bovendien verdien je met deze nascholing 6 accreditatiepunten.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hieronder voor ons aanbod en lees waar jij binnenkort bij kunt zijn. Zie ook de KNMvD/agenda.

We zouden het mooi vinden om je bij een van onze trainingen te kunnen ontmoeten! Schrijf je nu in!.

Hartelijke groet en graag tot ziens,

Team Time Trainingen
George Rolvers & Bas de Hoop

Aanbod Team Time Trainingen

Team Time Trainingen verzorgt in samenwerking met de KNMvD een aantal trainingen. Deze trainingen zijn op maat gemaakt voor de praktijk van dierenartsen. Deelname aan onze trainingen geeft dan ook recht op een aantal accreditatiepunten.

Wij verzorgen de volgende trainingen:

  • Training Effectief Communiceren
  • Training Persoonlijke & Professionele Ontwikkeling
  • Training Effectief Samenwerken
  • Training Effectief Samenwerken in een dierenartspraktijk