Team Time Ontwikkelingsvisie

Cirkelmodel Team Time Trainingen

Onze trainingen zijn gebaseerd op een eigen visie op de ontwikkeling van mens en organisatie. Die begint bij het individu. Elk individu is uniek en heeft een schat aan potentieel en kwaliteiten. Als persoon kun je die kwaliteiten inzetten ten dienste van het team waarin je opereert. Het elkaar gunnen van een rol waarin een ieder zichzelf kwijt kan, versterkt het team en maakt het mogelijk dat er synergie ontstaat, met betere prestaties dan ieder voor zich zou kunnen bereiken. Het team floreert als de leidinggevende goed ondersteunt, coacht en bijstuurt richting het gezamenlijke doel. Teams en managers zijn onderhevig aan de structuur en dynamiek van de organisatie. En die worden weer bepaald door de markt en hoe de organisatie zich daarin wil positioneren en profileren.

Vanuit deze brede context leveren wij maatwerk in trainingen en coachtrajecten. Team Time Trainingen is een veelgevraagde partner bij veranderingsvraagstukken, incompanytraining, cultuurverandering, training on-the-job en nazorg.

Effectieve trainingen

Wij zijn gespecialiseerd in de training  Leidinggeven aan Jezelf

waarin gewerkt wordt aan:

  • Resultaatgericht Communiceren
  • Assertiviteit & Profilering
  • Invloed & Overtuigingskracht
  • Er zijn nog andere trainingen die we doen en geven; bepaal in overleg met Team Time de  juiste aanpak voor je mensen en je organisatie.
  • Klantgericht Werken, Effectief Samenwerken + Team Professionalisering

Ervaar dat het anders kan

Wij zijn recht door zee, no-nonsense, maar altijd ‘met een hart’. Ons trainingsmateriaal bestaat niet uit Powerpoints of mappen met theorie, maar uit de mensen van je organisatie en datgene wat zij met zich meebrengen. Wij staan voor hen klaar met alles wat wij weten uit 25 jaar ervaring in het geven en volgen van trainingen, coaching en methodieken. En wij creëren een sfeer van veiligheid en openheid waarin iedereen durft te zijn zoals hij of zij is. In diezelfde sfeer confronteren wij mensen, komen zij zichzelf tegen en openbaren zich inzichten. Dit biedt een diepe ervaring die het begin is van echt leren en echt veranderen. Meer weten over de opzet van een training voor jouw organisatie? Neem direct contact op.