Life coaching

CONCRETE HANDVATTEN EN SNELLE RESULTATEN
In de 1-op-1 coaching reik ik je concrete handvatten aan zodat je leert loslaten wat niet van jou is en je meer en meer bewust wordt van de verhalen die je jezelf vertelt. Zodat je meer geaard in je natuurlijke kracht gaat staan. In mijn life coaching focus ik me op zowel mannen als vrouwen die het niet meer weten en snel resultaat willen zien. Ik help je om in je authentieke kracht en levensenergie te stappen, ongeacht wat je hebt meegemaakt in het leven. Daarbij zal je na de eerste sessie al merken dat er iets in beweging komt. Dat je blik op de wereld en jezelf voorgoed verandert en dat er geen weg terug is. 

Met daadkrachtige coaching helpen wij CEO’s, managers, medewerkers om belemmeringen te doorbreken, bewuster en inspirerend te functioneren  en effectiever te presteren. Als leidinggevende kun je decennia aan ervaring in coachtrajecten van Team Time inzetten voor waardevolle medewerkers of voor jezelf. Dat doen wij met een succesvolle aanpak en bewezen resultaten, gericht op de individuele behoeftes en doelen van elke coachkandidaat.

In een intakegesprek verduidelijken wij samen de leervraag en bepalen wij leerdoelen. Op basis hiervan geven wij advies over het aantal en de frequentie van de coachsessies. Doorgaans worden deze sessies eens per maand gehouden om de continuïteit in het leerproces te waarborgen. In overleg kunnen sessies langer zijn en kan de frequentie korter. Coaching kan op verschillende manieren. Voor wat je wilt: op de werkplek, op kantoor of wandelen in de natuur. Een coachtraject duurt tussen een half jaar en een jaar.

Het volgen van een coachtraject maakt o.a. dat mensen:

  • duidelijker zicht hebben op waar ze staan in hun leven/werk en wat ze kunnen toevoegen
  • eerder verantwoordelijkheid nemen en duidelijker benoemen wat ze willen, vinden of voelen
  • zichzelf veranderingsbereid, krachtiger en duidelijker opstellen
  • zelfstandiger en initiatiefrijker zaken aanpakken

Meer weten over personal coaching? Neem direct contact op voor meer informatie.