Samenwerken

Begrippen als duurzame inzetbaarheid, aanspreekgedrag, eigen verantwoordelijkheid en samenwerking creëren worden steeds actueler en vragen steeds meer  van leidinggevenden én medewerkers.

Ook bij Team Time Trainingen hebben we dit ervaren. Zowel  bij onze trainingen als bij onze coachtrajecten bij tal van organisaties waar we op dit moment actief zijn. Wij krijgen bijvoorbeeld vragen als:

Hoe kan ik ervoor zorgen dat medewerkers meer verantwoordelijkheid en initiatief nemen?

Hoe kan ik mensen directer aanspreken op hun handelen?

Hoe kan ik medewerkers inspireren om de samenwerking te zoeken met collega’s?

Hoe is er meer samenwerking te krijgen met anderen?

Van initiatief wordt samenwerking beter

Samenwerken blijft dus een hot item binnen organisaties. Met elkaar prestaties neerzetten en gericht zijn op een gezamenlijk doel is meestal de bindende factor. Maar in de praktijk blijkt dat niet iedereen hetzelfde bedoeld als het gaat over de invulling van samenwerken.

Verwachtingen spelen daarin een belangrijke rol. Helaas worden die niet vaak met elkaar gedeeld.

Een initiatief om elkaar aan te spreken op de werkvloer gaat niet vanzelf en daarin zijn nog de nodige stappen te nemen. De uitdaging is dan ook om het heft in eigen handen te nemen en de regie te pakken om samenwerking met anderen te optimaliseren.

Team Time Trainingen helpt je graag verder

Om je daarbij te helpen heeft Team Time Trainingen een 1-daags programma ontwikkeld waarin praktische tools worden aangereikt om samenwerking te creëren met anderen. Deze training vindt plaats op 23 juni in Amsterdam. Er is plek voor max. 20 personen.

Meld je nu aan!

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen of meer informatie wilt vul dan snel het formulier op onze website in:

Training Samenwerking Creëren.

 

Samenwerking creëren
Getagd op: