Team Time Trainingen - Teamontwikkeling

Team Time biedt advies, teamtrainingen en individuele coaching, gericht op beter presteren als team en als professional. Onze trainingen en coachsessies behandelen essentiële thema’s zoals: klantgericht werken, communicatie, assertiviteit, inspirerend leidinggeven, intervisie, teamvorming en meer. Met samen gestelde doelen en een gedeelde mindset is er een duidelijke richting voor het team!

Je bent een 10

Iedereen wordt geboren als een tien, met een schat aan potentieel. Maar gaandeweg raken we het contact daarmee kwijt. We gaan onszelf zien als een mager zesje, of minder. Sommigen noemen dat ‘volwassen worden’, anderen noemen het ‘geleerd hebben’. Wij noemen het jezelf tekort doen en een groot verlies. In ruim 25 jaar hebben wij een scala aan trainingsvormen en methodieken ontwikkeld voor een net zo breed scala aan behoeften bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Potentieel

Team Time Trainingen doet echter maar één ding: het vrijmaken van potentieel . Wij helpen je als manager en als medewerker om te worden en weer zijn wat je werkelijk bent, namelijk een tien. Door eerst verbinding met jezelf te maken, ben je pas goed in staat om verbinding met anderen aan te gaan. Zowel zakelijk als privé. Wat voor individuele personen geldt, geldt ook voor teams, afdelingen en functionele werkgroepen. Teams die zich met hart en ziel inzetten, omdat iedereen zich verbonden voelt met een centrale waarde, stijgen altijd uit boven teams die doen wat ze moeten doen.

Wil je de kracht van jouw medewerkers en team onthullen. Wij laten je graag zien hoe we dat bij omvangrijke organisaties en overheden hebben gedaan.

Meer weten over Teamontwikkeling? Neem direct contact op!