Team Time Trainingen - Teamontwikkeling

Team Time biedt advies, teamtrainingen en individuele coaching, gericht op beter presteren als team en als professional. Onze trainingen en coachsessies behandelen essentiële thema’s zoals: klantgericht werken, communicatie, assertiviteit, coachend leidinggeven, mindset-verandering, intervisie, groepscohesie en meer.

Iedereen wordt geboren als een tien, met een schat aan potentieel. Maar gaandeweg raken we het contact daarmee kwijt. We gaan onszelf zien als een mager zesje, of minder. Sommigen noemen dat ‘volwassen worden’, anderen noemen het ‘geleerd hebben’. Wij noemen het een groot verlies. In ruim 25 jaar hebben wij een scala aan trainingsvormen en methodieken ontwikkeld voor een net zo breed scala aan behoeften bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Team Time Trainingen doet echter maar één ding: het ontsluiten van potentieel . Wij helpen je als manager en als medewerker om te zijn wat je werkelijk bent, namelijk een tien. Door eerst verbinding met jezelf te maken, ben je pas goed in staat om verbinding met anderen aan te gaan. Zowel zakelijk als privé. Wat voor individuele personen geldt, geldt ook voor teams, afdelingen en functionele werkgroepen. Teams die zich met hart en ziel inzetten, omdat iedereen zich verbonden voelt met een centrale waarde, stijgen altijd uit boven teams die doen wat ze moeten doen.

Wil je de kracht van jouw medewerkers en team ontsluiten? Wij laten je graag zien hoe wij dat bij omvangrijke organisaties en overheden hebben gedaan.

Meer weten over Teamontwikkeling? Neem direct contact op!