Soms kom je op Youtube een filmpje tegen die precies de juiste snaar weet te raken. Zo kwamen wij bij Team Time Trainingen een video van Jan Bommerez tegen: Loslaten, een voorwaarde voor transformatie. Dat klink misschien wat zweverig, maar dat is het zeker niet.

Wij zijn zelf al ruim 20 jaar actief met verandermanagement. Het gaat daarbij altijd om de transformatie van mensen binnen een organisatie. En als we bij Team Time Trainingen een ding hebben geleerd dan is het wel dat mensen hun potentieel veel beter kunnen inzetten. Wij geloven oprecht dat wij in staat zijn om mensen hun kracht en talenten te laten (her)ontdekken. Daar ligt echt de focus van Team Time Trainingen.

Het valt niet altijd mee natuurlijk. Er zijn blokkades en belemmeringen, emoties en gevoelens die ruimte moeten gaan krijgen. Team Time Trainingen helpt managers, medewerkers en teams om dit mogelijk te maken. En de resultaten zijn altijd fantastisch. De interne spanningen in én tussen mensen verminderen; de onderlinge relaties verbeteren en de creativiteit en productiviteit gaan sterk omhoog.

Nieuwsgierig naar wat Team Time Trainingen voor jouw medewerkers en/of team kan betekenen? Wij leggen je graag onze mogelijkheden voor.

 

Transformatie
Getagd op: