incompany trainingen

In organisaties zijn continu veranderingen. We weten dat veranderen de enige constante factor is. Deze veranderingen bieden vaak nieuwe kansen, maar brengen ook onzekerheid en onduidelijkheid met zich mee. Dat zorgt voor emoties en onrust. Zeker als deze veranderingen bepalend zijn voor de kwaliteit van jouw leven en veel flexibiliteit van je vragen. Dit betekent dat je steeds weer kan leren. (Leren is leuk)

Wij verzorgen al meer dan 25 jaar trainingen, veranderingstrajecten en (team) coaching voor middelgrote en grote ondernemingen. De nadrukkelijke focus op de praktijk en omstandigheden van de organisatie en de interactie onder collega’s maken training en coaching tot de meest effectieve middellen om verandering én verbetering te bewerkstelligen. Daarvoor beschikken wij over een breed palet aan technieken en methoden. De inzet bepalen wij in nauw overleg met de opdrachtgever.

Dit doen wij volgens een duidelijke aanpak. De eerste stap is een intakegesprek waarin wij onder andere behoeften en doelstellingen afstemmen. Vervolgens ontvang je een onderbouwde opzet van de training. Na opdracht bespreken we die nader en passen wij waar gewenst aan. Daarna werken wij alles uit en verzorgen wij de trainingsdagen, waarbij wij je direct terugkoppeling geven na iedere sessie.

Na de eindtraining volgt een evaluatie en bekijken wij of er vervolgsessies nodig zijn. De laatste stap is het bewaken van implementatie door de deelnemers met structuren en vervolg.

Meer weten over verandermanagement trainingen? Neem direct contact op.